SocFinder

Yleisimmät kysymykset (FAQ)

Hakupalvelu ei toimi kunnolla, missä vika?
Hakupalvelu toimii Chrome ja Mozilla Firefox-selaimilla. Hakupalvelu EI toimi muilla selaimilla, kuten Internet Explorer-selaimella. Voit asentaa toimivan selaimen koneellesi. Mikäli ohjelmisto ei toimi, vaikka on oikea selain, voi selainhistorian tyhjentäminen auttaa. Mene ylävalikkoon ja tyhjennä sivuhistoria tai poista viimeaikaisia historiatietoja. Socfinder antaa käyttäjille kirjalliset ohjeet tietojen syöttämiseen ja tiedonhakuun. Ohjeet voi tilata osoitteesta info@socfinder.com. Socfinderin tekninen tuki opastaa puhelimitse ja sähköpostitse arkisin klo 8-16.
Unohdin salasanan, mitä teen?
Voit tilata uuden salasanan sähköpostiisi kirjautumisikkunassa. Uusi salasana on kirjainten ja numeroiden yhdistelmä. Mikäli unohdit käyttäjätunnuksesi, laita viestiä osoitteeseen info@socfinder.com. Socfinder luo kuntien ja palveluntuottajien käyttäjätunnukset, käyttäjillä ei ole mahdollisuutta luoda tunnuksia. Käyttäjätunnukset ovat henkilökohtaiset tietoturvasyistä. Kuntien ja palveluntuottajien yhteyshenkilö ilmoittaa henkilöstössä tapahtuvista muutoksista Socfinderille, jolloin poistamme vanhat tunnukset ja luomme uusia.
Tarvitsen uudelle työntekijälle käyttäjätunnukset, mitä teen?
Lähetä viesti osoitteeseen info@socfinder.com, ilmoitathan samalla, jos joku työntekijä on poistunut organisaatiostanne. Käyttäjätunnukset ovat henkilökohtaisia tietoturvasyistä.
Miten hakupalvelua kehitetään?
Pidämme kehittämisiltapäiviä palveluntuottajien ja kuntien kesken sekä keräämme asiakaspalautetta.